Specialist i Tyske Mærker

Vi startede ud med at være specialister inden for Mercedes. Dog har år på år lært os noget nyt og vi er nu stolte over at kunne sige; Vi er specialister i Tyske mærker. Vi udfører arbejde på alle mærker og modeller, om det er Tysk eller Japansk.

Læs mere
Bliv ringet op

Bliv ringet op

PH Garage’s koncept er at varetage mange forskellige opgaver, takket være en alsidig tilgang til opgaverne.

Populært værksted med fair priser og god service

Har du en tysk bil eller måske en Japansk bil som godt kunne bruge en kærlig hånd? Lad os gøre det for dig.

Fornuftige Priser

8 ud af 10 kunder sparer penge hos PH Garage, når de skal have deres bil på værksted.

Så ring i dag og få et uforpligtende godt tilbud ligesom vores andre glade tilfredse kunder.

Dygtig til at fejlsøge

Patrick er god til at fejlsøge takket være hans store interesse for tyske biler.

Han laver og ånder for disse lækre biler og kender dem derfor gennemgående, hvilket du hurtigt fornemmer, når du møder ham første gang.

Populær blandt ejerne til tyske mærker

Takket være det gode ry, så er vores nye kunder ofte henvist af en anden tilfreds kunde. Et godt kendskab til tyske biler og fair priser er en populær kombination. Især når man skal overlade sin elskede bil til en anden.

God service

Patrick gør en dyd ud af at genskabe den gode personlige service, som vi kender den fra flere år tilbage. Det handler blandt andet om tillid og imødekommenhed samt være ærlig mht. hvad der skal repareres og udforbedres.

Kun 18 min fra Kbh Centrum

Takket være en god placering tæt på en motorvejsafkørsel, så er det dejlig let og bekvemt, at køre ud til PH Garage. Fra Kbh centrum tager det ca. 18 minutter og det går naturligvis hurtigere, når du bor tættere på.

Alle mærker er velkommen

PH Garage beskæftiger sig primært med tyske bilmodeller og lever og ånder derfor for disse fantastiske tyske køremaskiner. Alle mærker og modeller er naturligvis velkommen.

Hør hvad tidligere kunder siger

“Patrick leverer altid et godt stykke arbejde og en rigtig god service. Alt sammen til en fair pris!” – Peter * (5 stjerner herfra)
Book værksted

Book værksted

Menu Luk