Mercedes mekaniker

Når du ønsker din klassiske eller nyere Mercedes Benz serviceret eller repareret til en fair pris, så besøg din lokale Mercedes mekaniker.

PH Garage er et passioneret Mercedes mekaniker værksted der ligger i 2650 Hvidovre. Hvis du bor i København, så er der få minutters kørsel til Hvidovre.

Hos PH Garage løses der mange forskellige opgaver. Dog arbejdes der primært på Mercedes. Grundet vores store dedikation til Mercedes, så kender vi alle dennes små finurligheder. Vi har efterhånden set alle typer “udfordringer”, som alle vores kære kunder måtte have.

Alle Mercedes modeller er velkomne hos autoværkstedet PH Garage, lige fra fx de klassiske W124 modeller til nyere modeller fra fx W221 S klassen.

Det er vores opfattelse, at Mercedes ejere er ekstra glade for at køre i deres bil, da køreoplevelsen er helt speciel, grundet den velkendte komfort og de suplime køreegenskaber.

Vi sætter derfor en ære i, at din Mercedes får den bedste behandling og service – alt sammen til en fornuftig pris.

Nogle af de ting, som vi blandt andet kan hjælpe med er:

Bremser

Måske er det tid til, at din Mercedes have nye bremser? En Mercedes er kendt for at have gode køreegenskaber og her spiller selve bremsedelen naturligvis ind, da de er med til at give følelsen af kontrol.

Undervognen

I undervognen er der mange dele, som er med til at give den velkendte “Mercedes køreoplevelse”. Uanset om du vil vedligeholde din undervogn med friske dele eller skal reparere en ting i undervognen, så kan vi hjælpe dig.

Udstødning

Trænger din udstødning til at blive udskiftet på din Mercedes? Måske vil du blot have en sportsudstødning? Det kan vi også hjælpe med.

Automatgearkassen

De fleste modeller fra Mercedes Benz indeholder en automatgearkasse. Denne er med til at give den velkendte flydende acceleration. For at sikre at din Mercedes bevarer den lækre rolige, men samtidigt bestemte acceleration, så er det vigtigt at vedligeholde automatgearkassen med blandt andet de rette olier osv.

Book værksted

Book værksted

Menu Luk