Specialist i Tyske Mærker

Vi hos PH Garage har efter mange år på markedet udvidet vores viden inden for alle tyske mærker. Vi startede primært kun at reparere Mercedes biler men efter at have åbnet op for flere mærker, kan vi nu stolt sige at vi med glæde tager din bil ind uanset mærke. Vi har et dygtigt hold af mekanikere som står stolt ved deres ord om at din bil forlader vores værksted bedre end da den kom ind.

Vi udfører arbejde på alle mærker. Om din bil er tysk eller japansk, måske noget helt andet? Ingen problem. Vi vil med glæde tage et kig på din bil og se hvad vi kan gøre for dig så du hurtigt kan komme ud på de danske veje igen. Vi har som sagt indsamlet mange års erfaring som udvider horizonten for de mærker vi er villige til at arbejde på og det kan være de helt store mærker til de helt små. Fra Audi og helt hen til de meget sjældnere mærker som f.eks. Ssangyong. Det vi prøver at sige er at vi kan lave alt for alle enhver.

Spacialister inden for..

Gearkassen

Vi udfører mange opgaver som omhandler enten service eller reparation af gearkasser. Er din gearkasse gået hen og blevet træt, så kunne det være en god ide at tage din bil forbi os. Vi kigger gerne på den og vender tilbage med vores anbefalinger for hvad dit næste skridt burde være og hvad det nogenlunde vil koste.

Motoren

En motor holder ikke for evigt, selv med en god pleje vil den slide en lille sjat med tiden. Nogle er endda så uheldige at hele deres motor går ud og de nu står strandet på motorvejen. Det er derfor vigtigt at vedligeholde motoren så godt man kan og det er vi eksperter inden for. Vi reparerer og udfører mange opgaver inden for motoren og dens motorrum.

Fejlfinding

Brug for en fejlfinding? Det kan vi godt hjælpe med. Vi hjælper både med fejlfinding inden for den elektriske verden men også inden for den mekaniske verden. Vi vil gøre vores bedste for at finde frem til den lyd du måske har hørt eller hvis f.eks. din aircondition driller. Vi står klar parat til at fejlfinde din bil så du kan komme ud på vejene igen, med et smil.

Gode Priser

Vi står inden for at det skal være muligt for alle enhver at tage sin bil til værkstedet. Mærke værksteder som f.eks. Volkswagen eget værksted har tårnhøje timepriser. Der er nogle som har råd til dette og derfor bare vælger at bide det i sig og betale den pris. Der findes dog også folk som foretrækker at få fikset deres bil til mindre mønt. Det er her hvor vi kommer ind i billedet. Vi vil med glæde fikse din bil, til den bedste pris på markedet.

Book værksted

Book værksted

Menu Luk